utorok 11. januára 2011

Pôžičky do 150 eur

Pôžičky do 150 eur si získali svoju obľubu najmä pre svoju jednoduchosť a tiež pre rýchlosť z akou sa pôžičky do 150 eur obvykle vybavujú. Medzi novšie pôžičky do 150 eur patrí SMS pôžička (niekedy sa tiež nazýva fínska pôžička).
Rýchle pôžičky do 150 eur

Pôžičky do 150 eur sa dajú vybaviť naozaj veľmi jednoducho. Podáte si žiadosť cez webovú stránku nebankovej spoločnosti a vyplníte formulár. Dôležité je vyplniť formulár úplne pravdivo. Peniaze Vám potom zašlú na Váš bankový účet alebo Vám ich vyplatia v hotovosti. Peniaze sa teda väčšinou vyplácajú v hotovosti, pretože bankový prevod pôžičku zbytočne preťahuje. A čas sú predsa peniaze.

Bankové pôžičky do 150 eur

Pôžičky do 150 eur v bankách si ľahšie vyberiete tak, že si zaobstaráte kreditnú kartu či konkokorent. A vďaka tomu sa môžete dostať, až do mínus 500 eur. Je tam vždy určité bezúročné obdobie, do ktorého musíte peniaze vrátiť. Ak peniaze do tohto termínu nevrátite, tak sú neskôr úročené pomerne vysokým ročným úrokom. Ak nechcete využiť tieto možnosti, tak môžete využiť služby nebankových spoločnosti, ktorých je na trhu celý rada.

Nebankové pôžičky do 150 eur

Nebankové spoločnosti poskytujú pôžičky do 150 eur úplne každému. Nemusíte teda vypĺňať žiadne formuláre, môžete mať pokojne záznamy v registri dlžníkov, nemusíte nosiť potvrdenie o výške vašich príjmov alebo príjmov vašej rodiny. Šancu majú teda aj ľudia bez zamestnania, mamičky na materskej dovolenke, dôchodcovia či ďalšie nízkopríjmové skupiny obyvateľov. Pôžičky do 150 eur sú pomerne malé, takže si môžu nebankové spoločnosti dovoliť pôžičky do 150 eur dávať úplne každému, kto má viac ako 18 rokov a má pri sebe aspoň dva doklady totožnosti (občiansky preukaz a cestovný pas alebo vodičský pas).

Nevýhody pôžičky do 150 eur

Pri požičiavaní sumy do 150 eur si dávajte predovšetkým pozor na nevýhody týchto pôžičiek:
  • často skryté poplatky
  • vysoké RPMN
  • väčšie riziko ako pri bankových pôžičkách
  • veľa preplatíte
  • riziko dlhovej špirály (z dlhov sa vymotáte len veľmi ťažko)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára